YACHTING EXCELLENCE

SINDS 1974

WERF

SOLARIS: KWALITEIT, ZEEWAARDIGHEID EN ELEGANTIE SINDS 1974

De reputatie van de werf, 45 jaar geleden opgericht in Aquileia, is bij Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse zeilers beter bekend dan in Italië. Vanaf het begin was de filosofie van het bedrijf het bouwen van zeewaardige, solide en veilige zeilboten volgens de hoogste kwaliteitsnormen, die in staat zijn de prestigieuze Scandinavische en Nederlandse jachtbouwers uit te dagen. Passend stelt Solaris dat onze jachten ook: ‘Built for Sailors’ zijn.

Het volume en de inkomsten zijn in slechts een paar jaar tijd vervijfvoudigd en vandaag is het de Europese leider in de categorie topklasse zeilboten van 50’ tot 110’. Er zijn tegenwoordig niet veel scheepswerven meer die toonaangevende technologie kunnen combineren met traditioneel vakmanschap van detail en afwerking zoals Solaris Yachts dat doet. Sinds 2008 exploiteert Solaris ook een productie-eenheid voor motorjachten van 44’ tot 100’, waaronder vijf 90’ luxe motorjachten voor een internationaal gerenommeerd merk. Deze faciliteit is nu de bouwer van het nieuwe Solaris Power-assortiment, dat voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen als Solaris-zeilboten.

HET ERFGOED VAN DE KREEFTENBOOT

Solaris was een van de eersten in Europa die een kreeftenboot bouwde, de 47-voet Express Cruiser, ontworpen door Bruce King van de beroemde Amerikaanse Hinckley-lijn.

TRADITIONEEL VAKMANSCHAP

Er zijn tegenwoordig niet veel scheepswerven meer die geavanceerde technologie kunnen combineren met traditioneel vakmanschap van details en afwerking zoals Solaris Yachts dat doet.

ZEEZEILERS KIEZEN SOLARIS ZEILJACHTEN

De meer veeleisende schippers, die naar de verste uithoeken van de wereld zeilen, waarderen Solaris-zeilboten vanwege hun zeewaardige prestaties, kracht en langdurige betrouwbaarheid.

DE LOCATIE VAN DE WERF AAN ZEE

Het toestaan van proefvaarten om elke ontwerpoplossing te verfijnen voordat met de productie wordt begonnen en het team van ambachtslieden kan bogen op een continue zeilervaring.

Italian yachts Benelux BV

SCHEEPSWERF 1-A
5256 PL HEUSDEN
NEDERLAND

Neem contact op

Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert.